Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Trivselsvagten
Trivselsvagten på Åhaven har åbent hverdage fra kl. 14.00 til kl. 17.00 og sørger for et mangfoldigt udbud af aktiviteter og forskellige tilbud til dig. 

Arrangementerne er åbne og foregår ofte i samarbejde med venneforeningen. Banko, kortspil, udflugter, dans, vaffelbagning er et udpluk af aktiviteter, og hver mandag kommer vores spilledame og synger og spiller klaver.

I sommerhalvåret samler trivselsvagten de beboere, der har lyst til det, på terrassen til kaffe, og i vinterhalvåret viser hun f.eks. film i dagcenteret på Åhaven.

Ældre Sagen er også aktør på det frivillige område og har haft et forløb med iPads og ældre på Åhaven og arrangerer p.t. gåture i byen.

Der foregår forskellige former for motion og træning på Åhaven. Det kan handle om gymnastik, dobbeltcykel til udendørs brug, motionscykler, gåture m.v. Vi har desuden tilknyttet terapeuter, som efter individuel vurdering kan tilbyde træning.

Fodpleje og hårpleje
Vi har fodterapeut og frisør, der gerne kommer på centrene - bestilles individuelt.

Omsorgstandpleje
Tilbydes alle beboerne på centrene ved indflytning til en fordelagtig pris. Borgere i eget hjem henvises via Visiteringen, Esbjerg Kommune.

Bibliotek
Folkebiblioteket kommer gerne med lydbøger, bøger eller andet.

Post
Omdeles dagligt af personalet.

Arrangementer og fester på centrene
Der arrangeres en række forskellige fester, underholdninger og samværsaktiviteter for beboerne på centrene. Der betales pr. arrangement.

Gudstjeneste
Der foregår regelmæssigt gudstjeneste på centrene. Afholdes af skiftende præster.

Kolonihave på Slotsbanken
Åhaven råder i samarbejde med Dagmargården over en kolonihave på Slotsbanken,et oplagt udflugtsmål i sommerhalvåret.

Bus
Åhaven har en bus, som bruges til udflugter. Den kan også bookes af pårørende til ture, mod betaling. Henvendelse herom til teamleder.